Sivu 1/1

Åkerman H9Mb jarrut

ViestiLähetetty: 27 Elo 2019, 23:08
Kirjoittaja Ookkeri9Mb
Miten kannattaisi aloittaa otsikon pyöräkoneen ajojarrujen palauttaminen? Kaadoin säiliöön jarrunestettä ja se on siellä pysynyt. Pitäisi varmaan ilmata, mutta mistä?

Re: Åkerman H9Mb jarrut

ViestiLähetetty: 16 Huhti 2020, 21:59
Kirjoittaja Ookkeri9Mb
Hommahan olikin ihan helppo, tälläkertaa selvittiin ilmaamalla kukin pyörä kauimmasta lähimpään. Ihan kuin mikä tahansa auto :) Mysteeriksi jäi se että miksi järjestelmään oli päässyt ilmaa. Nyt sitten seuraillaan pysyykö jarrut vai häipyvätkö jossain kohtaa.

Re: Åkerman H9Mb jarrut

ViestiLähetetty: 17 Huhti 2020, 09:26
Kirjoittaja Hullu-Jussi
Taidat olla ainoa täällä kaivinkoneet.comissa, jolla on pyöräalustainen Åkerman. Yhdellä aikaisemmista työnantajistani sellainen oli, mutta en sen koneen kanssa päässyt/joutunut tekemisiin. Vastaava harmi esiintyi kerran yhdessä vanhemmassa saksalaisessa pyöräkoneessa. Silloin epäitiin ongelman johtuneen kahdesta asiasta: jarrukengät olivat kuluneet ja etääntyneet rummuista, mikä aiheutti pitkän liikematkan ja toisaalta jarrunestesäiliö alavaunussa oli melko pieni, joten se saattoi mennä tyhjäksi jarrutettaessa.

Re: Åkerman H9Mb jarrut

ViestiLähetetty: 17 Huhti 2020, 23:58
Kirjoittaja Ookkeri9Mb
Näin taitaa olla, telavehkeet on suositumpia. Se jarrunestesäiliö saattaa olla sama mitä henkilöauto Volvo 140 -sarjassa aikoinaan :D Toivottavasti muitakin pyöräkoneen omistajia ilmaantuu tänne keskusteluihin.