JCB 411B HT meno tyssäsi !!

Keskustelua pyöräkuormaimista ja pienkuormaimista

JCB 411B HT meno tyssäsi !!

ViestiKirjoittaja Big A » 22 Tammi 2017, 21:41

Tervehdys jalot pyöräkoneille asiaan vihkiytyneet!
Nyt on meikäläisen v,2000 työkaverissa JCB 411B,n osalta ongelma pähkinää purtavaksi, meinaan kun jysähti hallin pihaan eikä anna startti lupaa kun mittari taulussa ilmoitta jotta vaihde olisi päällä, vaikka se on vapaa asennossa.

Tämä oliko kolmas kerta, ja näköjään nyt viimeinen kun enää ei rumppaamalla vaihteen valitsinta ja muita siinä ympärillä olevia, niin suostu käynnistymään muutoin kuin (Menu) näppäimellä ohittaen hälytys. Mutta sittenkään ei ota noita vaihteita päälle, ei kummastakaan mahdollisuudesta, tosi joystic keinukytkin kappaleina mutta micro-kytkin toimii kyllä.

Samalla nostan toisenkin pähkinän samaisesta koneesta, ja se koskee ajo nopeuden nostoa kun tämä on uitettu Saksasta ja siellä se on kuulemma muunnettu 40km---20km koneeksi.
Kysymys kuuluu miten / mistä he sen ovat tehneet, ja onko meillä Suomen kamaralla osaajaa jolta saisi nyt tietoa jotta nämä kertomani kaksi ongelmaa hoituisi ja pääsisi töihin.
Jos löytyy guru ja homma hoituu, niin ilmaiseksi ei neuvoa tarvitse, , edellyttäen jotta työkaveri alkaa kehrätä taas :)

T, Ari
Big A
 
Viestit: 5
Liittynyt: 22 Loka 2013, 18:55

Paluu Pyöräkuormaajat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa