Sivu 1/1

Sunward 2810

ViestiLähetetty: 20 Joulu 2011, 14:59
Kirjoittaja Ämpäri
Millaisia nuo kiinalaiset liukuohjattavat on ? Miksi on netissä vähänajettuja myynnissä pilkka hintaan ?

Re: Sunward 2810

ViestiLähetetty: 20 Joulu 2011, 17:50
Kirjoittaja Hullu-Jussi
Ei kai ne nyt enään kovin paljon muita huonompia ole. Hankalahan tällä hetkellä Suomessa on saada luotettavaa kuvaa kiinan koneiden laadusta, sillä niitä omistavat enimmikseen hyvin pienet yritykset, joissa on vaikea tehdä vertailua muihin vastaaviin koneisiin. Ja vaikka kiinalaiset koneet olisivatkin hieman huonompia, niin ovathan ne myös halvempia. Mielestäni halvalta tuotteelta ei voi vaatia aivan samaa kuin kalliimmalta. Mitä tulee alhaiseen käytettyjen hintatasoon, niin se voi selittyä sitten juuri tuolla laadulla tai sitten ihan vaan ostajien ennakkoluuloilla ja hyljeksinnällä.

Sunward on parin viime vuoden aikana koettanut profiloitua hieman muita Kiinan valmistajia paremmaksi valmistajaksi. Kierrättivät taannoin esimerkiksi alan messuilla omaa keksintöään, joka oli noin viisitonninen telakuormaajan ja kaivinkoneen risteytys. (En tähän hätään löytänyt kuvaa.)

Re: Sunward 2810

ViestiLähetetty: 21 Joulu 2011, 11:55
Kirjoittaja Jappi
Yleisestihän kiinalaiset konevalmistajat käyttävät samoja komponentteja kuin muutkin mutta on todennäköistä nämä komponentit ovat vanhempaa mallisukupolvea ja hydrauliikan osalta puuttuu konemallikohtaiset "hienosäädöt".

Toinen mahdollinen epäilyksen paikka on esimerkiksi puomeissa käytetyn raudan laatu. Käytetyssä koneessahan tämän näkee aika helposti korjaushitsauksien määrästä tai ratkeamista.