Bobcat 643 huoltoa ja remppaa

Kuvia ja keskustelua foorumin käyttäjien omista koneista

Re: Bobcat 643 huoltoa ja remppaa

ViestiKirjoittaja Hullu-Jussi » 23 Helmi 2021, 12:36

Kuulin, että aikaisemman omistajan aikaan oli kaikki huoltotyöt teetetty maahantuojan huollolla. Siksi alkuperäiskamaa.
Avatar
Hullu-Jussi
Guru
 
Viestit: 1770
Liittynyt: 25 Marras 2009, 09:58

Re: Bobcat 643 huoltoa ja remppaa

ViestiKirjoittaja Harri_82 » 23 Helmi 2021, 22:36

Ei se ketjuremppa oo etes paha. Toki joutuu siitä kotelon päältä purkaan tavaraa pois. Kerran oon sen tehny samalla ku laiton pyöränlaakerit ja stefat uusiksi. Se laakeriremppa oli jo tympee. Ei meinaa millään saada sisäkooleja pois. Varsinki ulommaiset työläät ku pitää lyyä ulospäin ja kotelossa ei oikeen mahu lyömään. Tein sit rautakangesta erikoistyökalun nii lopulta lähtivät.

Mun mielipide on et huolloissa säästäminen on väärä paikka. Niin monta kertaa törmänny mitä ihmeellisimpiin vikoihin joiden aiheuttaja on tarvikeosat. Pakkasella hydrauliikansuodattimet painuu läjään ku ahistaa nii paljon tai polttoainesuodatin ei läpäsekkään löpöä jne. Toki itelläki tulee sorruttua tarvikeosiin mut ne on ns alkuperäislaatusia mitä laitan omiin kampeisiin. Toki jokainen saa itte päättä mitä haluaa omiin koneisiinsa laittaa.

Toi akku homma on bobcatissa jotenki sellanen et hyvin harvon muut ku orkkisakut kestää. Saatto olla et orkkisakku on suojattu paremmin tärinää vastaan. Vähän ku lätkän ja jyrän akut.
Harri_82
Guru
 
Viestit: 119
Liittynyt: 18 Syys 2012, 21:16

Edellinen

Paluu Käyttäjien koneet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa