Konekansa.net haastaa kaikki metalliyritykset valmistamaan kamiinoita Ukrainaan!

Täällä voi puhua vapaasti aiheista joille ei löydy muuta foorumia
kaiborg
Viestit: 3
Liittynyt: 12 Helmi 2013, 01:10
Viesti:

Konekansa.net haastaa kaikki metalliyritykset valmistamaan kamiinoita Ukrainaan!

Viesti Kirjoittaja kaiborg »

Konekansa.net -foorumi on polkaissut käyntiin prosessin, jonka tavoitteena on valmistaa mahdollisimman suuri määrä hätäapukamiinoita Ukrainaan.

Kuva

Toivomme saavamme aikaan merkittävän kamiinavyöryn Suomesta ja myös ulkomailta. Tätä kirjoittaessani mukana on puolenkymmentä yritystä Suomesta. Myös Puola-Ukraina-akselilla tehdään yhteistyötä samoissa puitteissa. Tällä hetkellä on etenemässä noin 200-300:n kamiinan valmistus, mutta projekti on vielä aivan alussa.

Jotta valmistus olisi niin tehokasta, että yritysten kannattaisi lähteä siihen mukaan, tarvitaan kunnon valmistustiedostot. Olemme tuottaneet sellaiset vapaaseen jakoon ja ne voi kuka tahansa ladata osoitteesta https://konekansa.net/stove

Lisää tietoa asiasta löytyy Konekansan Kamiina - FAQ:ista.

Mikäli toimit metallialan yrityksissä, joilla on mahdollisuus 3 mm teräksen laser- tai plasmaleikkaukseen sekä särmäykseen ja kokoonpanohitsaukseen, haasta oma yritys mukaan joukkoon! Jos sinulla on kontakteja johonkin yritykseen, haasta heidät mukaan! Jos sinulla on kontakteja muualle Eurooppaan, lähetä heille tietoa ilmaisista valmistustiedostoista!

Projektin hakukonenäkyvyyttä edistäisi, jos voisit liittää jollekin nettisivulle linkin osoittamaan tälle sivulle: https://konekansa.net/threads/stoves-to ... ukk.63920/ Näin mahdollisimman monet löytäisivät hankkeen helposti ja nopeasti!

Konekansa.net kiittää!