H7BLC ongelma

Keskustelua tela- sekä pyöräalustaisista kaivukoneista
jontikka3
Viestit: 2
Liittynyt: 26 Loka 2021, 20:45

H7BLC ongelma

Viesti Kirjoittaja jontikka3 »

olisikohan täällä tietäjiä mikä on vikana kun ylävaunun pyörityksessä ei oikealle paineita kuin 90 baaria ja vasemmalle yli 300, elikä ei oikein jaksa kääntyä oikealle kuin tasamaalla ja täysillä kierroksilla. vika ei ole ainakaan pyörittäjän moottorissa ole eikä kahvassa.
Harri_82
Guru
Viestit: 133
Liittynyt: 18 Syys 2012, 21:16

Re: H7BLC ongelma

Viesti Kirjoittaja Harri_82 »

Lohkosta lähtisin katteleen vikaa. Joko käännönkara ei aukea toiseen suuntaan kokonaan tai sit varoventtiili vuotaa. Vikaa vois kokeilla etsiä ku kääntäs letkut ristiin ja kokeilis pysyykö vika aina samalla puolella.
jontikka3
Viestit: 2
Liittynyt: 26 Loka 2021, 20:45

Re: H7BLC ongelma

Viesti Kirjoittaja jontikka3 »

joo letkujen paikat käännön moottorin päästä vaihdettu ja myös esiohjauksen putket ja tietysti eri aikaan. näillä toimenpiteillä vika siirtyy vasemmalle. tosta käännön lohkosta olen avannut ja putsannut lohkon päällä olevat venttiilit näyttäs olevan ok. arvaakohan niitä lohkon poskia alkaa avaamaan paikallaan ettei mitään rojua lennä pihalle vai pitäskö koko käännön lohko nostaa pois ja avata pöydällä. olen jonkun verran hydrauliikan kanssa pelannut mutta tässä koneessa vahän vaikeaselkoista. viasta vielä sen verran että tuli ihan yhtä äkkiä kesken töiden.
Vastaa Viestiin