Cat 315 m

Keskustelua tela- sekä pyöräalustaisista kaivukoneista
Pillari
Aktiivinen käyttäjä
Viestit: 21
Liittynyt: 04 Huhti 2009, 11:29

Cat 315 m

Viesti Kirjoittaja Pillari »

Onko ominaisuus tässä koneessa sähköviat? Ja mistäpäin alkais vikoja etsiä, kun kaikki näyttää päällepäin ihan hyvältä.
Minulla esim. 2 vaihde ei kytkeydy, jos ajovalot on päällä. Ajo ei toimi ainakaan viikkoon, jos koneen sammuttaa käsijarrun ollessa päällä, ja kone on yön seisonut. Ylipainavan noston merkkivalo palaa ja summeri huutaa vaikka kauha lepää maassa, ja nostotoiminto katkaisin on pois päältä. :evil:
Avatar
Diesel Power
Guru
Viestit: 493
Liittynyt: 05 Kesä 2016, 14:57

Re: Cat 315 m

Viesti Kirjoittaja Diesel Power »

Tämä malli siis vissiinkin niitä Saksassa tehtyjä Catteja? Taitaa olla ehtinyt jo useampana sarjana tulla näitäkin. Tarkotan siis sitä viimeisenä olevaa kirjainta. Vanhimmat ovat 95 tai 96 valmistettuja. Harmeja oli ekan malli sarjan koneessa. Uudemmista paha mennä sanomaan. Tekniikka oli hyvin eri näköstä kun vertaa tela alustaisiin.
Pillari
Aktiivinen käyttäjä
Viestit: 21
Liittynyt: 04 Huhti 2009, 11:29

Re: Cat 315 m

Viesti Kirjoittaja Pillari »

Joo, on sakujen tekele vm.-99. Ihme härpätin, kun sammutinsolenoidinkin saa virtansa radion jännitteenalentimesta 12v. ?? Tästälähin katon kyllä tarkkaan koneiden tyyppikivet ostohetkellä missä maassa valmistettu.
Kokemusta on åkerman 5 sesta ja volvo l40:sesta ja nyt tästä catista myös. Nämä kaikki on saksassa valmistettuja paskoja.
Tktimpuri
Aktiivinen käyttäjä
Viestit: 10
Liittynyt: 24 Syys 2018, 17:50

Re: Cat 315 m

Viesti Kirjoittaja Tktimpuri »

Onkohan catissa toteutettu samalla tavalla vaihteet kun meidän saksavolvossa...jos on niin magneettikelat esiohjauspuolella syyniin,kelan ja venttiilin varren väliin päässy vesi ja lika ? Meillä alkoi pelaan toiminnot volvossa paremmin kun putsasin kaikki magneettikelat ja mittasin ohmit yleismittarilla että olivat kaikki kunnossa.
Vastaa Viestiin